Általános Szerződési Feltételek

Vásárlói tájékoztató – Üzletszabályzat (ÁSZF)

Tartalomjegyzék

Cégadatok
Szállítás feltételek
Fizetési feltételek, vételár
Ügyfélszolgálat
Általános Szerződési Feltételek
Szolgáltató
A szolgáltatás igénybe vétele
Vásárlástól való elállás
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
Termékek cseréje
Felelősség korlátozása
Sikertelen kézbesítés
Webáruház használata
Biztonságos fizetési tájékoztató

Cégadatok

 • Név: Kerékgyártó Emese Andrea E.V.
 • Székhely: 5435 Martfű, Munkácsy út 59.
 • E-mail: info@e-sublot.hu
 • Adószám: 55980146-1-36
 • Bankszámla szám: 11773391-12857232-00000000 OTP Bank
 • Telefon: +36-30 315-6281

Szállítás feltételek

Kiszállítási díjak (csak Magyarországra érvényesek):

  • belföldi szállítási költség ingyenes azaz 0 Ft
  • Személyes átvétel előre megbeszélt helyen és időben

Szállítási határidők:

A termékek mellett feltüntetett szállítási határidőn belül juttatjuk el azokat a megrendelőhöz, de a szállítás jellemzően várható ideje a megrendeléstől, illetve banki átutalás esetén a vételár teljes összegének bankszámlánkra történő beérkezésétől számított 2-5 munkanap.

Előfordulhat, hogy egy megrendelést váratlan készlethiány miatt nem tudunk teljesíteni, így abban az esetben, ha a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, azt minden esetben jelezzük a megrendelő ügyfélnek e-mailben.

Sikertelen kézbesítés:

Megrendelt termékeket kétszer megkíséreljük kézbesíteni. A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei, minden esetben a megrendelőt terhelik.

Fizetési feltételek, vételár

Az árucikkek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

– Átutalás : Előre utalással történik.

Ügyfélszolgálat

 • Név: Kerékgyártó Emese Andrea E.V.
 • Székhely: 5435 Martfű, Munkácsy út 59.
 • E-mail: info@e-sublot.hu
 • Telefon: +36-30 315-6281

Általános Szerződési Feltételek

A Szolgáltató

A webáruházat Kerékgyártó Emese Andrea E.V. üzemelteti (továbbiakban: “Szolgáltató”).

A szolgáltatás igénybe vétele

A megrendelések leadása elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a vásárlók részére. A rendelés leadása előtt a vásárlónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

Vásárlástól való elállás

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

A sértetlen termékeket a megrendelő számlával, vagy annak másolatával, saját költségén juttassa vissza Kerékgyártó Emese Andrea E.V. címére (5435 Martfű, Munkácsy út 59.) és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a szolgáltató elengedett a házhoz szállításkor.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen a Szolgáltatónak visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

A Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Szolgáltató a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint köteles eljárni. Ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy e harmadik személy részére, kizárólag a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. A vásárlók adatait a szolgáltató szigorúan bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki. Az információkat szolgáltató csak statisztikai célokra, valamint arra használja fel, hogy a vásárlót közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól. – bővebben itt

A termékek cseréje

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Szolgáltató díjmentesen kicseréli, vagy igény szerint a vételárat visszatéríti. Kérjük, amennyiben az átvett termékben hibát, vagy sérülést észlel, lépjen kapcsolatba velem.

Felelősség korlátozása

A Szolgáltató nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

– Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon a szolgáltató weboldalára, ott megrendelést adjon le.

– Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Felhívjuk a figyelmét, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekeznie kell az online terjedő vírusok és férgek ellen.

Sikertelen kézbesítés:

Megrendelt termékeket kétszer megkíséreljük kézbesíteni. A megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei, minden esetben a megrendelőt terhelik.

Webáruház használata

Ön vendégként vásárolhat, nincs kötelező regisztráció.

Kosár

A Kosár gombra kattintva megtekintheti eddigi megrendeléseit.

Megrendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. A Rendelés elküldése gombra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheti a rendelését. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

Fizetés

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget kifizetheti megrendeléskor előreutalással.